Årsmöte 2012

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Humanisterna Stockholms årsmöte äger rum torsdagen den 15 mars 2012, kl. 18:00. Plats: Hedénsalen (4 tr.), ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm.

MOTIONER och övriga frågor till årsmötet måste vara styrelsen tillhanda senast tre veckor före årsmötet, alltså torsdagen den 23 februari.

Komplett årsmötesmaterial, inklusive verksamhetsberättelse etc., kommer att finnas tillgängligt senast den 1 mars.

NOMINERA TILL ÅRSMÖTET

Valberedningen har börjat sitt arbete inför årsmötet för att förbereda valet av ny styrelse och revisorer för det kommande året. Dessutom ska funktionärer för årsmötet utses.

Om du har förslag på personer som är lämpliga för dessa poster, är vi tacksamma om du kan mejla deras namn och kontaktuppgifter till valberedningens sammankallande Ulf Schyldt (ulf.schyldt@gmail.com) senast den 10 februari.

NOMINERA KONGRESSOMBUD

Humanisternas förbundskongress äger rum den 28-29 april 2012. Vid kongressen kommer stockholmsavdelningen att representeras av 24 ombud.

Du har nu möjlighet att nominera medlemmar som du tycker bör utses till kongressombud. Stockholmsstyrelsen kommer att ta emot nomineringarna och presentera ett förslag på årsmötet den 15 mars. Det är sedan årsmötet som beslutar vilka som ska utses till ombud.

Du är välkommen att skicka dina förslag, med motivering, till stockholm@humanisterna.se. Vi behöver nomineringarna senast torsdagen den 23 februari.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s