After Work 2 mars

Nätverket yngre Humanister bjuder in till Humanistisk After Work!

Föreläsningar och seminarier i all ära; ibland är det skönt att luta sig tillbaka med en öl i trevlig samvaro med andra Humanister/Skeptiker. Nätverket yngre Humanister bjuder därför in till pubkväll, på O’Learys, Järntorgsgatan 5 i Gamla Stan. Vi ockuperar hela bottenvåningen och vi har makten över både musik och TV-skärmar. Ja, det betyder att ni slipper sport. Inga störande moment, inga krav, bara avslappnat umgänge och häng med schysst folk. Ta med dig en kompis, ditt bästa humör och några rövarhistorier! Våra AW kommer även i fortsättningen att hållas första fredagen varje månad. 2/3, 6/4, 4/5 är klara, men inget i juni. Ditt nya humanist-fredagsmys deluxe. Frågor på det?

När: 2:a Mars kl 18.00 till sent.

Var: O’Learys, Järntorgsgatan 5 i Gamla Stan. Hitta dit: http://www.olearys.se/Default.aspx?ArticleID=3531

Kontakt: http://www.facebook.com/events/353155031379794/ eller johan.eq@johanqvist.se

Vad är Nätverket yngre Humanister? Vi är en del av Humanisterna Stockholm som jobbar för att fler yngre ska engagera sig i Humanisterna. Idén är att vi ska kunna umgås och utveckla sådant som intresserar oss, vad det än må vara. Vi interagerar via social media och arrangerar träffar i verkligheten t.ex. After Work eller BBQ (på sommaren).

Är du intresserad av att vara med i Nätverket yngre Humanister? Vi har en sida på www.facebook.com/nyhum, bara att ”Gilla”. Där kommer vi också annonsera kommande arrangemang. Det går också bra att anmäla intresse via e-post johan.eq@johanqvist.se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s