Teaterbesök mars-april

Vår verksamhet med gemensamma teaterbesök har legat nere ett tag, men nu planeras några tillfällen mars-april till att börja med:

19 mars:Vonnegut och Lehrer” i samband med årsmötet, samma lokal, så det är bara att komma på årsmötet, ingen kostnad!

29 mars: ”Freuds cigarr”  en musikal som framförs på engelska. Diskussion efter pjäsen om Freuds betydelse i dag. Humanisternas ordförande Christer Sturmark medverkar i diskussionen. Biljetter kan köpas till rabatterat pris om 230 kr genom att kontakta  info@stockholmsmusikteater.nu alt tfn 073 322 39 16.

21 april:Mormons bok”, också det en musikal, som flera av våra medlemmar har föreslagit. Vi har reserverat 10 biljetter till bra platser på parkett till ett pris om 845 kr/st. Teckna dig senast den 14 februari för biljett(er) till denna föreställning genom att skicka mail till kryssning@humanisterna.se. Ange namn och telefonnummer samt önskat antal biljetter. Anmälan är bindande eftersom Humanisterna kommer att betala för beställda biljetter och sedan begära inbetalning från dem som har bokat. Det går förstås att boka och betala för biljetter på egen hand till denna föreställning, men då får man inte plats tillsammans med gruppen av Humanister.

9719ba24-3500-4de6-a8db-90a44831b9f6

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s